Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

Børn

Fødevareallergi ses hyppigst hos småbørn, hvor man regner med, at ca. 5-7 procent af en årgang udvikler fødevareallergi mod ca. 1-2 procent af alle voksne. Heri er ikke medregnet krydsreaktionerne ved pollenallergi.

Mælkeallergi er mest almindelig

Mælkeallergi er den hyppigste form for fødevareallergi hos børn og forekommer hos 2-3 procent af spædbørnene i løbet af det første leveår. Herefter følger overfølsomhed over for æg, fisk, jordnød og hvede samt tilsætningsstoffer.

Gå til lægen, hvis du tror, dit barn har allergi

Gå altid til lægen, hvis du har mistanke om, at dit barn er overfølsomt over for fødevarer - også for at udelukke, at symptomerne ikke skyldes en anden sygdom. 

Web Content Display Web Content Display

4 tips til middag
ude...
  1. Vær i god tid. Ring evt. og aftal menu.
  2. Lav en sød pjece. Humoristisk optegnelse af, hvad man kan og ikke kan tåle.
  3. Foreslå opskrifter. Kom gerne med gode idéer til nemme opskrifter du kan tåle.
  4. Ros. Værterne og kokkene :-)

Web Content Display Web Content Display