Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Alternativ behandling

Der findes masser af tilbud om alternativ behandling, hvis du er berørt af astma eller allergi. Mange benytter sig af dem og nogle med stor glæde – andre uden resultat.

Har du astma eller allergi og overvejer at bruge alternativ behandling, er der nogle ting, du bør overveje. Fx at der ikke findes nogen videnskabelig dokumentation for, at alternativ behandling virker på astma eller allergi.

I stedet er meget alternativ behandling baseret på oplevelser og erfaringer, der er lige så forskellige, som vi mennesker er det. Derfor har du måske både hørt om nogle, der har fået det bedre efter alternativ behandling eller hørt om nogle, der har prøvet alternativ behandling uden resultat.

Der forskes dog meget for at finde dokumentation for alternativ behandling, og vi følger naturligvis med i den forskning.

Astma-Allergi Danmark arbejder for, at mennesker berørt af astma og allergi kan få en bedre hverdag. Alternativ behandling kan være en hjælp i den retning. Dog skal du holde dig målet med din behandling for øje, så du er sikker på, at behandlingen bliver en hjælp og ikke en skuffelse.

Vi har ikke mulighed for at vurdere og anbefale bestemte, alternative behandlinger. I stedet kan vi hjælpe dig med nogle råd og en vejledning, der sikrer, at du får mest ud af det valg, du mener, vil hjælpe dig i din hverdag.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning