Din hverdag
Her finder du gode råd og tips til hverdagen med astma, allergi, eksem og høfeber.
Til 8 personer
1. Skær løg i skiver, hak hvidløget og sauter dem til de er bløde i svinefedtet. De må ikke tage farve. Tilsæt surkålen, som først er let udvandet. Hvor meget, er et spørgsmål om smag.
2. Kom æbler, enebær, peberkorn og hvidvin ved, og bland det hele godt. Lad det simre for ganske svag varme i en times tid.
3. Kom det saltede stykke flæsk og hamburgryggen ned i gryden og dæk det til med kålen. Læg låg på og kog yderligere i 1½ time.
4. Kom pølserne ved og lad retten stå i endnu en halv times tid.
5. Anret kålen på et stort fad med kødet og pølserne ved. Servér med kogte kartofler, stærk dijonsennep og drik en kølig hvidvin fra Alsace til.
Velbekomme!