Web Content Display Web Content Display

Hyg med familien i Lalandia

Riv en weekend ud af kalenderen, hvor hele familien er samlet og har det sjovt på Astma-Allergi Danmark Familiekursus. Mød andre medlemmer og bliv samtidig klogere på astma, høfeber og eksem!

Familie i lalandia

 

Astma-Allergi Danmark arrangerer familiekursus i Lalandia for foreningens medlemmer . Kurserne bliver afholdt fra 8. november til 10. november 2019 (Lalandia Rødby) og 17. april til 19. april 2020 (Lalandia Billund).

Familiekurset er for familier med børn mellem 0-18 år, hvoraf ét eller flere af børnene har astma, høfeber og/eller børneeksem. Raske søskende i samme aldersgruppe er naturligvis velkomne.

Generel infomation

Familiekurset er for medlemmer af Astma-Allergi Danmark.
Familierne indkvarteres i egne feriehytter , og antallet af personer skal overholdes.  
 
Deltagergebyret er 995 kr. pr. familie. Dertil kommer udgifter til transport og forplejning, som afholdes af den deltagende husstand.

Deltagergebyret skal betales umiddelbart efter, I modtager bekræftelse på deltagelse. Hvis det ikke sker, vil pladsen gå videre til en anden familie på ventelisten.  Betalingsinformation vil fremgå på bekræftelsen.
 
Bemærk, at Astma-Allergi Danmark IKKE har indgået aftale med Lalandia om at servere allergi-relateret mad i deres restauranter. Derimod er der mulighed for selv at lave mad i egen feriehytte.

 

Web Content Display Web Content Display

Web Content Display Web Content Display


Web Content Display Web Content Display

Bliv medlem

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark og få adgang til kurser.

Ønsker du at indmelde et firma? Så kontakt venligst vores administration på info@astma-allergi.dk eller telefon 43 43 59 11.

 

 

Web Content Display Web Content Display